Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου στο διαδίκτυο

Η δική μου ερώτηση [ν. 256] στον Γιώργο Παπανδρέου:

Αυτή τη στιγμή ένας απόφοιτος Ιατρικής, εξαιτίας των απαγορευτικών αναμονών είναι αναγκασμένος να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό για να πάρει ειδικότητα. Η λύση της αναμονή σημαίνει απώλεια των πιο δημιουργικών χρόνων ενός νέου ανθρώπου.

Η ΝΔ είχε εξαγγείλει 1200 νέες θέσεις εργασίας από τις οποίες άνοιξε μόνο τις μισές. Επιπλέον πολλές φορές έκανε ατασθαλίες εις βάρος των πολλών και υπέρ των στελεχών της ΟΝΝΕΔ [μεσω προνομιακής ενημέρωσης για τις εξελίξεις].

Εσείς πώς σκοπεύετε να σταματήσετε αυτή την ροή του πολύτιμου αυτού ανθρωπίνου δυναμικού προς το εξωτερικό και να αποκαταστήσετε την αξιοπρέπεια των νέων γιατρών;

——–

Ανοικτή συνέντευξη Γιώργου Α. Παπανδρέου στο διαδίκτυο

Από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται ερωτήσεις σε ανοικτή διαδικτυακή συνέντευξη που συνδιοργανώνεται από το in.gr και ΤΑ ΝΕΑ με τη συμμετοχή bloggers και χρηστών του διαδικτύου.

H ιδέα της ανοικτής συνέντευξης στο διαδίκτυο από Πρόεδρο κόμματος, που διεκδικεί τη πρωθυπουργία, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά των Ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων από τον Γιώργο Α Παπανδρέου στις εκλογές του 2004 και έρχεται ως θετική ανταπόκριση σε αντίστοιχα αιτήματα από bloggers και Ελλήνων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.

Κάθε πολίτης μπορεί να θέσει όσες ερωτήσεις θέλει – μέχρι 50 λέξεις ανά ερώτηση – χωρίς κανένα θεματικό περιορισμό. Η καινοτομία της ανοικτής συνέντευξης αυτού του τύπου είναι ότι κάθε ερώτηση αξιολογείται από τους πολίτες για το αν θα πρέπει να απαντηθεί, ή όχι.

Την Παρασκευή το μεσημέρι κλείνει η υποβολή ερωτήσεων και ο Γιώργος Παπανδρέου θα απαντήσει στις δημοφιλέστερες ερωτήσεις, δηλαδή σε εκείνες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές γνώμες των πολιτών.

Οι ερωτήσεις υποβάλλονται σε αυτή τη σελίδα !

Διαδώστε την συνέντευξη από τα ιστολόγια σας.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s